Mental training – Attitude and Approach

 

Self Leadership – Ready to take action

 

Heart Communication – inner and outer dialogue

 

Toltekisk visdom- Toltec tradition

IMG_1943

Anna Ugander vill ta med er på en resa i den Toltekiska visdomen utifrån pyramidområdet i Mexico där forskare, vetenskapsmän, filosofer och andliga mästare studerade ”The art of life” för ett par tusen år sedan. De har frågar sig; Hur skapar vi himmelriket för oss själva på jorden? Vad hindrar oss att leva i kärlek?

Anna delar med sig av Teotihuacan, Mexico – Platsen där människan blir Gud. Anna berättar om att de fann att ”Vi är Gud”, dvs utan separation, att människan är ett med allt. De fann att bortom formen är vi rent ljus. Hon plockar fram godbitar från sina egna erfarenheter, från en del av den ceremoniresa shamanerna gör på platsen, visdom från medicinhjulet och de fyra grundstenarna till ett bättre liv.

Anna driver idag StagneUgander AB – Självklar Ledarutveckling, med utbildning och coaching på några av Sveriges stora internationella företag. Sen många år håller hon retreats runt om i världen i personlig och andlig utveckling för individer och par. Anna har återfunnit inre kunskap i den shamanska traditionen bl a i Mexico och Sverige. Hon har genom ceremonier fått ta del av den tusenårig visdom och tradition både i sin egen inre resa men också hållit retreats och haft Toltec teachings tillsammans med shamaner under flera resor i Mexico. Hennes styrka är att nå igenom fasaden och in i essensen i var och en och hennes gåva är att vara en katalysator för transformation.

unnamed (1)

 

Anna Ugander – The peaceful worrior

Self Mastery coach
Individual & Couples therapist
Heart to heart communication guide
Spiritual teacher

 

 

 

 

 

Soulful Living -Workshop

IMG_4706

 

Den viktigaste relationen du har är relationen med dig själv!

Älska dig själv så som du längtar efter att bli älskad. All utveckling sker i mötet med oss själva och de speglingar vi har i andra, speciellt de som står oss nära.  Vi skapar alltid en relation till allt vi möter i livet, både medgång och motstånd är möjligheter till transformation och att leva livet mer fullt ut.

Vem väljer du att Vara i ditt liv?

Det är underbart att meditera, gå på Yoga och ha andlig kunskap men räcker det för att Bli den du Är och vill Vara? Ofta vet vi massor men lever och agerar vi verkligen så i vardagen. Hur ser din inre dialog ut? Hur ser dina relationer ut? Är du sann mot dig själv? Tar du hand om dig själv och möter dina egna behov? Samarbetar ditt ego och din själ eller försöker du få bort ditt ego? Förnekar du din inre längtan? Vill du minnas den du egentligen är? Har du beteendemönster du vill bryta? Vill du skapa förändring på riktigt för att leva livet mer fullt ut? Frågor att nyfiket utforska….

Soulful living

Andlighet är att vara lev-ande, att villigt hitta hem till kärleksfullhet och närvaro och att agera efter val som är sanna inifrån och ut. Att vara människa och själ i vardagens alla utmaningar mitt i livet. Att lära att älska sig själv (minnas att vi redan är kärlek) är en medveten aktiv process varje dag. Hur vi betraktar oss själva, andra och annat bottnar i våra värderingar, de i sin tur skapar vår attityd och sedermera också vårt beteende och vårt sätt att delta i livet. Du får kunskap, upplevelser och verktyg för att börja styra Vem du väljer att vara i ditt liv!  Du kommer få inspiration, energi, träning i själv-kärlek, konkreta enkla verktyg att ta med dig hem i vardagen.